Sunday, April 20, 2014

Lieka internetas ir forumai. Tik paskelbus netokią/neparankią nuomonę galite susilaukti neapykantos


©  Shutterstock nuotr.
Ar jums kartais nebaisu? Nekalbu, kad gali būti baisu išeiti į gatvę, nes gausi per galvą. Jei ne iš lazdos, jaeger le coultre tai bent iš varveklio. Aš apie mąstymą. Ar nebaisu pagalvoti apie kažką, nes kažkas supras, jaeger le coultre apie ką jūs mąstote? O kai supras, prilipins jums etiketę. Gal net kolegos pasmerks, lygiagrečiai ateis ir poreikis keisti darbą. Taigi, liksite be jo.
Lieka internetas ir forumai. Tik paskelbus netokią/neparankią nuomonę galite susilaukti neapykantos pliūpsnių, bano ar visuotinio pasmerkimo. Ir gauti visą laiką liekančią jaeger le coultre aurą... Ką gi, į internetus jaeger le coultre lįsti nebegalima... Kas tuomet lieka? jaeger le coultre
Nekalbu jaeger le coultre apie sėdėjimą paveiksliukų albume, tik su kitu atspalviu, ne dangaus mėlynumo. Nors niekaip man tai nesuprantama. Štai pažįstu žiūrinėjančius paveiksliukus ir bliaunančius net darbo vietoje. Na, apie tai, kad tuo metu reiktų dirbti aš jau nieko nebesakau.
Apie tai, kad reiktų bendrų pinigų neskirti nedirbantiems - irgi. Nes juk tebūnie. Palikime taip, kaip yra, šventąsias Dievo aveles, tegul laksto, gal dar siūlyčiau algą pakelti. Tuomet savo sąžines nuramintumėme. Pakėlę algas palikime ramybėje, na, po kurio laiko vėl galime pakelti, kam ieškoti kaltų?
Taigi aš tikrai bijau. Jau geriau nesivelti. Čia kaip mokykloje, kai leptelėjau kad kelnės nieko ypatingo, ir klasės damutė baisiai supykusi ir užsiutusi nustatė prieš mane kitas klasiokes. Gavau pamoką. Bet vėlgi, kiek galima būti įlindus į smėlį? Net galvoje spengia jau...
Čia kaip su tauriaisiais lašais darbo vietoje. Visi toleruoja. Niekas nemato. Nepagautas - ne vagis. Nepagavau, bet žinau, tik ką vadovui pasakyti? O gal vadovas su tauriaisiais jaeger le coultre lašais draugauja arba nėra prieš? Kad tik nepasirodyčiau nemokanti linksmintis, o kaip žinia, kas nemoka to daryti, nesugeba ir produktyviai dirbti. Bet kaip gi nauda įmonei?
Pridedamąją vertę reikia nešti, galbūt taurieji lašai prisideda... Taigi baisu net prasižioti, žinant, kad lazda turi du galus ir vieną dieną gali išėjęs gauti per galvą, jei ne su varveklu, tai su beisbolke ...
Komentuoti prisijungus Komentuoti anonimiškai   (13)
DELFI
Artėjant gražiausiai pavasario šventei žinia apie jam skiriamas DELFI Piliečio dovanas galės pasidžiaugti dar vienas skaitytojas! Šįkart jaeger le coultre prizas už nuoširdumą, atvirumą ir įrodymą, kad tikrą meilę galima rasti visai netikėtai.
Rubrika Baudos kvitas , kur publikuojami skaitytojų užfiksuoti KET pažeidimai, ir toliau laukia įspūdingų kadrų! Publikuojame geriausias, per visą savaitę skaitytojų siųstas nuotraukas ir videoklipus. Juos galite peržvelgti jaeger le coultre bendroje galerijoje.
Informacija Kas yra DELFI? Privatumas Reklama Kontaktai Etikos kodeksas Mobile Siūlome darbą


No comments:

Post a Comment