Thursday, April 10, 2014

Tai niekaip nesusiję nei su Maidanu, nei ... su Ukrainos euroderybomis. Mes paprasčiausiai matome,


2013 m. gruodžio 19 d. 10:30
Praėjus lygiai savaitei po to, kai Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas perskaitė savo laišką Federaliniame susirinkime (parlamente), gruodžio 19 d. Tarptautinės prekybos centre prasidėjo kasmetinė, devintoji stussy Rusijos prezidento spaudos konferencija.
Priešingai nei laiške, šioje spaudos konferencijoje nebus skelbiama apie svarbius sprendimus, nežadamos sensacijos. V. Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo teigimu, spaudos konferencijos eiga priklausys nuo klausimų, kuriuos užduos prezidentui. Jis pridūrė, kad V. Putinui nėra nepatogių klausimų , jie jo neerzina, stussy jei, žinoma, nėra kvaili.
Žurnalistų klausimai tradiciškai apie opias problemas. Akivaizdžios temos bankų problemos ir jų juodieji sąrašai, socialiniai ir ekonominiai klausimai, komunalinis ir butų ūkis, medicina, švietimas, amnestija, federalinės problemos, užsienio politika, taip pat santykiai su kaimynais, buvusiomis Tarybų Sąjungos narėmis, dabartinė situacija Ukrainoje ir jos ryšiai su Rusija -donore.
Dažnai kartojame frazes broliška šalis , broliška tauta ... Situacija susiklostė dėl kelių objektyvių priežasčių. Jei iš tiesų sakome, kad tai broliška stussy tauta ir broliška šalis, privalome elgtis kaip artimi giminaičiais, palaikyti ukrainiečių tautą šioje sunkioje padėtyje stussy , pabrėžė Rusijos prezidentas.
Mes taip pat aktyviai dirbome su ankstesne Ukrainos vyriausybe, kuriai vadovavo J. Tymošenko. stussy Įtemptai dirbome visomis kryptimis. Beje, būtent jos vyriausybė tada pasirašė sutartį dėl dujų. Maniau ir manau, kad ši sutartis visiškai ekonomiškai pagrįsta , pabrėžė V. Putinas.
Ši sutartis visiškai atitinka mūsų darbo su kitais užsienio partneriais praktiką . Kainos formulė lygiai tokia, kaip visiems dabartiniams mūsų vartotojams Europoje, ir nereikia nieko čia išsigalvoti , pareiškė Rusijos vadovas.
V. Putinas pridūrė, kad šia sutartimi niekas nieko nesmaugė . Ir iš pat pradžių sakėme, taip pat ir Ukrainoje, ir apskritai sąžiningai sakėme jei norime būti nepriklausomi, reikia už tai sumokėti ir elgtis kaip nepriklausomai šaliai, ir veikti pagal visuotinai priimtas Europos praktikoje ir pasaulinėje praktikoje stussy normas , pastebėjo Rusijos prezidentas.
Tai niekaip nesusiję nei su Maidanu, nei ... su Ukrainos euroderybomis. Mes paprasčiausiai matome, kad Ukraina yra sunkioje padėtyje ir (kad) ją reikia palaikyti ... Mes turime tokią galimybę ir mes ja pasinaudosime , - sakė V.Putinas spaudos konferencijoje Maskvoje.
Prekių srautai, mašinų gamybos produkcija, kurie eina pas mus iš Ukrainos, - visa tai yra bendradarbiavimo, tekusio dar iš Sovietų Sąjungos, palikimas. Ten daug archaiškų dalykų, bet bendrai tai yra didžiuliai mūsų bendri konkurenciniai pranašumai, kuriuos reikia sumaniai stussy naudoti ir plėtoti ... Mes tai galime padaryti ir Ukrainos, ir Rusijos ekonomikos labui , - sakė V.Putinas.
Jei kažkas sako, kad iš ukrainiečių tautos pavogė europietišką svajonę, visų pirma, mes su tuo niekaip nesusiję. Tai teisėtos valdžios pasirinkimas stoti į kokią nors sąjungą ar nestoti, pasirašyti kokius nors dokumentus ar nepasirašyti , sakė V. Putinas.
Lapkričio 21 d. Ukrainos vyriausybė pristabdė darbą dėl Asociacijos su ES pasirašymo, todėl Ukrainos kilo protestų stussy banga, jie tęsiasi iki šiol. Keli ES narių užsienio reikalų ministrai kritikavo Rusiją už ekonominį spaudimą Ukrainai dėl šio ketinimo pasirašyti Asociacijos su ES susitarimą.
Gruodžio 18 d. opozicinės partijos Batkivščina pirmininkas Arsenijus Jaceniukas pareiškė, kad Rusija sumokėjo Ukrainos prezidentui Viktorui Janukovyčiui ir Ukrainos režimui, kad nebūtų pasirašomas susitarimas su ES.
Atsakydamas į klausimą, ką būtų galima įvardyti antruoju pagal svarbą politiku Rusijoje, ir ar prezidentas jau turi numatęs įpėdinį, Rusijos vadovas V. Putinas sumaniai išsisuko, pareikšdamas, jog šalyje daug politikų, labai patyrusių žmonių .
Aš juos visus išvardysiu, visų jų vardai ir pavardės puikiai visiems žinomi , - pareiškė V. Putinas. Jis išvardijo visus Rusijos politinių stussy partijų, atstovaujamų Valstybės stussy Dūmoje, lyderius ir pažymėjo, jog visi jie ir Genadijus Ziuganovas stussy , ir Vladimiras Žirinovskis , ir Sergejus Mironovas , ir Dmitrijus Medvedevas yra labai rimti ir daug pasiekę politikai, stussy už kurių partijas balsuoja milijonai Rusijos stussy piliečių.
Pasirodė ir naujų, opozicijos ir ne visai opozicijos veikėjų. stussy Aišku, jie stengiasi bet kokia kaina pakenkti svarbiausiajam. Tai visame pasaulyje galiojanti taisyklė, vulgarus kelias. Stengiasi iššokti stussy iš kelnių , - teigia V. Putinas.
Bet, kaip sakoma, visada yra rizika apsikvailinti, likti be tų kelnių. Gerai, jeigu yra, į ką akis paganyti, stussy o jeigu ne gali susiklostyti labai nemaloni situacija , - vaizdžiai paaiškino Rusijos prezidentas.
V. Putinas ketvirtadienį pareiškė, kad JAV nacionalinio saugumo agentūros stussy ( NSA ) vykdomas informacijos rinkimas apie milijonus pokalbių telefonu visame pasaulyje yra padiktuotas būtinybės kovoti su

No comments:

Post a Comment