Saturday, April 12, 2014

Ryšio aprėpčių oovoo sign up žemėlapiai oovoo sign up dar vienas mobiliųjų operatorių mūšio laukas


Technologijos Informacinės technologijos Energija ir energetika Elektronika Fotoaparatai ir vaizdo kameros Mobilusis ryšys Statybos ir interjeras Technologijų rinka Automobiliai, motociklai ir traukiniai Lėktuvai ir aviacija Laivai ir laivininkystė Karyba ir technologijos Mokslas Matematika Fizika Chemija Biotechnologijos Geografija Istorija ir archeologija oovoo sign up Astronomija ir kosmonautika Apie gamtą Antropologija Žmogus ir medicina Įdomusis mokslas Mokslometrija oovoo sign up Aktualijos Švietimas Inovacijos Lietuvoje Pranešimai spaudai Žmonių pasaulis Kaip mes gyvename Žvilgsnis į visuomenę Požiūris: komentarai ir nuomonės Pasaulio paslaptys
Taip angliškai vadinamieji roaming mokesčiai, kai esate kitoje Europos Sąjungos šalyje ir naudojatės kito operatoriaus tinklu, netrukus taps praeitimi. Kaip skelbiama, nuo 2014 metų balso pokalbiai, trumposios SMS žinutės ir netgi internetas nebebus papildomai apmokestinami.
Europos Komisija, kurią sudaro 27 politikai iš įvairių šalių, kurie ieško bendrų interesų Europai, o ne individualioms šalims, Briuselyje nubalsavo už telekomunikacijų reformą, kuri įsigalios nuo 2014 metų liepos 1 dienos. Reformą skubėtą įteisinti dėl artėjančių Europos Komisijos rinkimų.
Išsami reformos ataskaita bus pateikta kitą mėnesį, bet jau daugiau nei aišku, oovoo sign up kad Europos Sąjungos gyventojai galės be didesnių baimių naudotis savo mobiliais įrenginiais po visą Europą be papildomų mokesčių. Būdami bet kur mokėsite tiek, kiek esate sutarę su savo operatoriumi „gimtojoje šalyje“.
( 0 )
Psichologo pagalba Knygos oovoo sign up Sveikinimai su velykomis Žaidimai Gimtadienio sveikinimai www.draudimas.lt Paskolos internetu SMS reklama, SMS siuntimas oovoo sign up www.medguru.lt Auto prekės, Įrankiai ir technika internetu Elektronikos parduotuvė MEGON E-orocentras.lt Erotinės prekės oovoo sign up Enternet.lt 3d models Referatai Užsakomieji straipsniai Mobilusis 4G internetas MEZON Ingenieurbüro Gode ryšio stiprinimas Mokslo ir technologijų naujienos IT naujienų portalas RSS Reklama
Ryšio aprėpčių oovoo sign up žemėlapiai oovoo sign up dar vienas mobiliųjų operatorių mūšio laukas ( 2 ) 2014-01-14 ->
Kaip išsiduoda kalėjimuose tupintys telefoniniai sukčiai? ( 13 ) 2013-10-18 ->
Grafinis sprendimas: Jauna Reklama

No comments:

Post a Comment